Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar applåder


ingen nämnd

definitivt ingen glömd.

En bekräftelse på ordens magi.

ja, jag älskar applåder.






Fri vers av Piraya
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 22:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en applåd
en smekning
en blick
ett ord

i positivism
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya