Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldljuset skiner

Guldljuset skiner silver
skimrar i tidig vintereftermiddag
minner om snökristallers frost
när kylans grepp är hårt
när solen sjunker söderut
och värmen i ljuset sviker
faller termometerns grader
och guldets värme i luften
svalnar till silver
när mörkret tätnar




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten