Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här ska riktig skit lukta


Sade han och log innan han gick vidare.

Kvar stod hon, frågande.

Vad var det som hände?
Ska han bara gå?

tydligen,

ja, skit luktar

oavsett i vilken form.




Fri vers av Piraya
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-11-11 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya