Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalejdoskop

Möten
i livets kalejdoskop
bilder virvlar förbi
dåtid som nutid

Människan
är sammansatt av dessa bilder
känslor
stämningar
som format varat
och riktningen




Fri vers av AA VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-12 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP