Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sortering

Samhället har krymt
arbetslinjen sorterar bort
människor

Vid dörren
till gemenskapen
ställs krav
passar man inte in
får man vänta
eller ställa sig sist i kön

Vart är vi på väg?
Vem är samhället till för?




Fri vers av AA VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-12 00:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Vi har det samhället vi förtjänar
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
Ja viktig fråga......
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP