Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara barn?



tjugo ankor och en stenad hjärna

West Side Story och ögon som skrämmer

gråsuddiga löpsedlar och den tysta smärtan


stå rak stå rak

men ingen griper


gungande soffor flaskor och mörker

finn tapeten den skyddar och håller

ät fort ät fort innan bordet välter


duktigt andas

förneka förneka

dölj och må bra




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 08:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fragment av ett tänkt liv
ett till hälften dränkt liv
2011-11-13

    ej medlem längre
** gillar den
2011-11-12

    ej medlem längre
jag tänker lite på en gayparad.. med ett piratskepp där framrullande på gatan :)
2011-11-12

  Monika A Mirsch VIP
Den hjälplöses skri mot väggen: "finn tapeten den skyddar och håller". Intensivt beskriven svart sanning!
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
Stark berörande text
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP