Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt att leva när man får uppleva så underbara ting.


Lyckliga händelser i år!

Lyckliga händelser i år får livet att skina på mer än ett sätt. Lätt att leva när man får uppleva så stora underbara ting.
I samhället i stort sker sparbeting inför en kris, men får man ros i det lilla så klarar man ris i det stora. I varje fora talas om att vi ska rusta oss inför en världskris vad gäller ekonomi. Spara och bevara som bin med sin honung. Ung och gammal ska ges oro, gno och slita, handla inte på krita. Lita bara på dig själv, men var ska man ta kraften ifrån, saften och lusten att leva att inte bara överleva? Från skeva sanningar som man måste ta med en nypa salt. Kallt är det i samhället då det bara gäller att klara uppehället.
Tillfällen måste man ta när de kommer att må bra. Kan vara så små ting som att våga le tillbaka när någon mot dig le, se en medmänniska som liksom du har samma båt att ro till livets ände. Sände du en hälsning när någon sänt till dig eller ej. Nej men det är aldrig för sent och inte heller att säga förlåt till någon som du givit gråt även om du inte gjort så med försåt.




Fri vers av wildah
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-12 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah