Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte

Lilla katt
gråt inte
sorgen är för tung

såren kliar, jag förstår
gråt inte
som du darrar av min beröring

Lilla katt
gråt inte
jag slutar inte klappa

såren smittar, jag vet
gråt inte
jag följer dig




Fri vers av Ansia
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansia