Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig i kylan


Kyss isen ur mitt bröst.

Smält mitt motstånd
likt en vårsol smälter isen
till en porlande bäck.

Värm min längtan
med din förväntan.

Håll mig hårt,
släpp inte taget,

men låt mig falla
handlöst

och landa i din kärlek.




Fri vers av Piraya
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-12 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya