Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite allvar, lite skoj till världens bäste boy :-)))


Till sockertoppen

Vad ska man skicka, stjärnor, duvor eller albatrosser? Nej karosser blir det nästa gång till min bäste vän för att han ska förstå att jag vill vara hans vän och händer det då att han sänder mig en hälsning tillbaka kan hända att han då får smaka på en bit sockerkaka.




Fri vers av wildah
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah