Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev jag och läste, när min Far hade gått bort för sju år sedan.



FAR

Du stryker ej längre

barnens huvud

med din hand

Och ej mera

dom sitter tryggt uti din famn

 Den kärlek

som vi såg i dina ögon

den ser vi inte mer

 Aldrig mera

får vi höra din röst

och dina svar

Nej, obesvarade 

blir frågorna vi har

 Men i minnet

du lever för alltid

i oss kvar

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-13 13:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackra minnen av din far
2011-11-13

  Minkki VIP
Fint med sådana minnen av far!
2011-11-13

  aol
verkligen så ditt fina minne av din far talar till mitt hjärta,
2011-11-13

  arja savela
Innerligt vackert och berörande
2011-11-13

    ej medlem längre
Skriv en sång till denna
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP