Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen.

Himlen är vackert färgad i rosablått
reflekterar och färgar isspegeln i samma färg.
Hänförande vackert
och de nakna träden sträcker sina armar
jublande mot himmelen.
Bara för att nudda det underbara.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-13 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ger oss underbara ord...
2011-11-13

  Ninananonia VIP
:) fint ...himmelen..
2011-11-13

  Feminaz
sällsamt fin!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP