Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min fantasi



Det är inte rätt tid eller plats
för ett brustet hjärta

Det här är slutet av regnbågen,
här kan ingen vara ledsen

Jag vill inte åka,
men jag måste fortsätta framåt.

Mitt hemma
är på andra sidan den gröna oceanen.

Jag tar en bit av dig med mig,
du får inte den tillbaka.

Jag lämnar en bit av mig hos dig,
du får behålla den för evigt.

Du är min fantasi,
min drivkraft i tillvaron.




Fri vers av Piraya
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya