Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en höstdikt

Luften är klar
mörkret har sänkt sig
staden glittrar

I luften anas att
Kung Bore
är i antågande
och väntar på att få göra
entre

Hösten släpper
sakta sitt grepp
öppnar porten
och välkomnar
vinterns köld
och snön som lyser upp
för mörkertrötta
människor




Fri vers av AA VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-13 19:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar
2011-11-17

    Birgersdotter VIP
underbar..tycker om
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP