Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka tankar

Snart dags för storstädning.
Plocka upp alla halvtänkta tankar
och fantastiska ideer
som skräpar i hörnen.
Tända ett ljus och ta en tanke ur högen
Sitta i lugn och ro
Dricka kaffe.
Och tänka färdigt!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-14 06:20



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
härligt skriftat...!
2011-11-16

  HelenaW
Åh vad jag skulle vilja sitta med en kopp kaffe och tänka färdigt! Underbart fångat om skrivandet!
2011-11-16

    AA VIP
Klokt.
2011-11-14

  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-11-14

  Rickard Eriksson
låter förnuftigt
2011-11-14

  Quasimodo
Precis så, att i lugn och ro få tänka färdigt!!
2011-11-14

  Larz Gustafsson VIP
"Ibland är det som att lägga pussel", som Di Leva sade en gång.
2011-11-14

  ULJO
Sund idé i höstmörkret
2011-11-14

  Ninananonia VIP
Jaa... underbar..
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP