Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan som pirater



Kom, ta detta roder. Låt oss vara upptäcksresande, denna afton, när månen blygt döljer sitt ansikte. Havet ligger där, lockande och vinden smeker alla sinnen. Jag kan stå i fören med kikare och en hatt med fjäder och du får lov att styra. Framåt och bort. Ser du dess skönhet, det saltstänkta skrovet och de segel som nornorna vävt. Ja, låt oss vara nyfikna och söka bortom doften av tjära och sorg.

Du frågar vart vi skall. Och jag svara dig.

Dit.

Där den grönögda älvan dansar.






Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-14 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fantastiskt vackert du skriver. Jag vill också följa med. Jag får väl vara papegojan då! Fast en tyst, för dessa bilder vill jag inte förstöra med tjatter. Tack för god läsning, som alltid!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP