Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldigt


När vi kör längs den vägen där det alltid är mörkt
och lyssnar på I´m on fire av Mr Springsteen
är det som att elden aldrig kommer slockna
jag önskar den aldrig går ut

den är bakom oss, och framför oss
ibland även på sidorna
och vi brinner som aldrig förr
där i bilen
på väg mot vad?

Men jag älskar dig..




Övriga genrer av Livia
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-01-15 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia