Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Vandra

 

bortom stigarna
mörkret mellan tallarna

skägglaven vinkar

 

           *

 

i kvällens tystnad
målar minnenas pensel

en trädsiluett

 

       *

 

regnet i strömmar
varsamt lägger sig natten

märken i stammen

 

 

© Eva Langrath 2009

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-15 18:05



Bookmark and Share


    wildrosen
Rofyllt och målande vackert..
2011-12-15

    ej medlem längre
Tycker om dina bilder, och din vandring!

"bortom stigarna
mörkret mellan tallarna

skägglaven vinkar"
2011-11-21

  Sonja Sidorow Lapington
en bild för din själ där den är......
2011-11-16

  Eva Helene VIP
Skönt och magiskt att få vandra här.
2011-11-15

  Måna N. Berger
Djupt inne i skogen. Man kan nästan känna doften av regnvåt mossa och bark.
2011-11-15

  Bibbi VIP
Ljuvligt skön.
2011-11-15

  Mr Lindemann VIP
Ovanligt vackra bilder du förmedlar ut till oss läsare här!
2011-11-15

  Per Blomqvist
Fin barksmakston
2011-11-15

  Minkki VIP
vilken vandring - ! och bland skägglav, den är sällsynt här i trakten... kräver samma renhet som dina ord för att trivas
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP