Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många... <3

Så många dagar som hann fly innan jag insåg
Så många veckor
Så många år...

Så Många timmar
Så många minuter

...så många sekunder...

Så många tårar som hann fly ur ögonvrån innan jag insåg...

...innan jag insåg...

...du kommer aldrig tillbaka till mig...

R.I.P <3




Fri vers av XidoTheFirst
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XidoTheFirst
XidoTheFirst