Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivförlamad - jakten på migsjälv

De senaste dagarna har jag haft så mycket på mitt hjärta
så mycket att bli av med

Men jag har inte funnit orden för att beskriva mitt mörker
beskriva mitt handikapp

Så i mitt desperata sökande att återfinna min själ så skriver jag denna enkla dikt, dessa få simpla ord för att hitta tillbaka till migsjälv och bli den jag ska vara.




Fri vers av XidoTheFirst
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-12-03 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XidoTheFirst
XidoTheFirst