Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags att starta om

Och då kom dagen, den dagen som jag aldrig trott fanns
Definitivt inte den mörkaste av dagar, men tydligt den värsta
Den dagen som var den längsta jag upplevt...

När man slår sig genom livet så som jag gör,
är det ofta svårt att minnas vad man gjort
Minnen flyter ihop eller förvrids,
byter plats eller försvinner helt

Men denhär dagen så var allting tydligt
Så sorgligt klart att jag även med mina ögon slutna,
kunde se förvridningarna i mitt ansikte när jag brast ut i gråt

Nu vet jag hur det känns att leva i lögn, till skillnad från då
Nu vet jag varför allt i livet vänt sin rygg mot mig
Nu vet jag att det enda bra val jag gjort i mitt liv, är den jag förkastat...

Men det finns inget värre än vetskap
Det finns inget värre än att veta
exakt hur fel du gjort och hur det aldrig kommer bli bättre

Det är dags att starta om...




Fri vers (Fri form) av XidoTheFirst
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-10-07 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XidoTheFirst
XidoTheFirst