Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn mig

Förbi böljande kullar och svävande hav.

Över de gröna träden och bortom de blommande ängarna.

Passera floden av blod och sanddynerna av tårar.

Undvik taggsnåren och fall inte ner i klyftan av ondska.


Längre bort än du kan se, längre bort än någon vet.

Där finner du Mig, mitt äkta jag.


Så om du tar dig resan förbi kullar och hav.

Över träd och bortom äng.

Passagen genom floden och sanddynerna.

Undkommer taggsnåren och hoppar över klyftan

och finner mig där...


Då ska jag låsa in dig, där i mitt hjärta, för resten av våra liv.




Fri vers av XidoTheFirst
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-30 01:55



Bookmark and Share


  chirp
Riktigt fin beskrivning i början!
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

XidoTheFirst
XidoTheFirst