Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att tro på något som inte finns. en kärlek som aldrig var på riktigt.


säg att det inte är så, säg att det inte är så

vad gör man,
när någon får hjärtat att bulta så hårt att man kan höra det genom bröstkorgen?

vad gör man,
när man vill gråta av lycka bara för att man hör någons röst?

vad gör man,
när man lever bara för att få känna någons närhet?

vad gör man,
när man inte hittar några anledningar till varför man inte ska vara med någon?

vad gör man,
när ens verklighet visar sig vara en dröm?

vad gör man,
när man inte längre är först på någons lista?

vad gör man,
när man inser att man faktiskt är alldeles ensam?


vad gör man,

när den man älskar,

älskar

någon annan?




Fri vers av ellenheiman
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-16 00:42



Bookmark and Share


  Bringebruden
Oj.... ja... man lever
genomlever
överlever
och fortsätter andas
en dag i taget...
en dag i taget
2011-11-27

  SeXara
Tyvärr kan man inte göra så mycket... man msåste släppa taget, och lita på att tiden läker, för det GÖR den. Till slut. Stark text!
2011-11-23

    ej medlem längre
Hur jävla bra som helst.
2011-11-16

  Nackskott
Starkt. En av de bästa kärleksdikterna jag har läst.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman