Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshimmel.

Idag var himlen målad med kärlek
i varmt rött och orange.
Färgade sjön till magiskt kärleksvatten
som trollband mig när jag gick förbi.
Bergen runt om i svarta konturer
och strandpromenadens lyktor som ett ljusarmband
Jag bara stannade och tittade
medan tio grader plus smekte mig kind.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-16 16:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och målande skriver
du dina ord
2011-11-17

  Järnkatten
Skön bild du ger av en underskattad årstid...
2011-11-17

  Vici
Som ett vackert
varmt
fotografi.

Fast mer än så...

Fint fångat!
2011-11-16

  Ninananonia VIP
Jag tycker om dina betraktelser...
2011-11-16

  Seglaren
Vackra färger i din målning.
2011-11-16

  Rosen VIP
vacker naturpoesi, ger sköna bilder...
2011-11-16

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underskönt...fin återgivning av det sällsamt vackra
2011-11-16

    ej medlem längre
Låter trevligt !
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP