Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras ord smekte...

Deras ord smekte varandra
och gav ringar på vattnet.
Vi fick vara en del av vardaglig
lycka och harmoni
När kärleken var så självklar
som luften vi andades så
var den lätt att dela till andra
Den kärleken har aldrig tagit slut
trots att mina föräldrar är gamla nu.
Det fyller mig av stor ömhet och lycka
att få se på nära håll.
En smekning och snälla ord.
Så vacker du är
sån tur jag har haft ....
Deras ögon lyser fortfarande
när de håller varandra i hand.

.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-16 18:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2011-11-17

  Järnkatten
Det liv vi alla önskar, mycket vackert!
2011-11-17

    AA VIP
Vackert. Omtänksamt.
2011-11-16

  Seglaren
Bra och enkelt skrivet om när kärlek och omtanke är som bäst.
2011-11-16

  Vici
Ljuvligt!
2011-11-16

  Ninananonia VIP
:) fint skrivet ...
2011-11-16

  Rosen VIP
låter härligt, för dem själva och för de i deras närhet...
2011-11-16

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Värmande vackert... tack!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP