Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamantbeströdd var min väg


Frostkristaller glittrade i morgonens solsken.
Nedfallna löv gnistrade och glimmade
som om de ännu ville glädja oss som gick där.

Gräset fruset vitt.

Grenar med glimrande vattenpärlor
där frosten smekts av solen.

Alltings tävlan om att vara vackrast
de sista skälvande minutrarna.

Vattnet flöt spegelblankt och trögt i sin fåra.

Morgonstillhet för den som saktar in på stegen,
vågar njuta vackerhet i all enkelhet.




Fri vers av Piraya
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-16 19:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart språkbespeglande skrift
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya