Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite stum var du allt ibland


Ögonen sa desto mer

Att se in i dina ögons djup är som att se rakt ner i ett hav av sorg.

Jag tror jag fick dig att tänka på annat ett tag. Du var riktigt uppåt ett slag. Var

dag blev inte vardag när vi var i samma rum. Lite stum var du allt ibland men

ögonen sa desto mer. Fler möjligheter att se dig hoppas jag på och ett mail eller

två ser jag fram emot du älskade vän.




Fri vers av wildah
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-16 21:08



Bookmark and Share


  GigantAdamas
Ashton sucks as charlie.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah