Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu I

 

 

 

utan en spegling

reflekteras bilden ut

 

 

se dig i någon

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 752 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-17 18:19

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djup visdom.
2011-11-19

  Ninananonia VIP
Viktigt ibland kanske för att lära sig att förstå vem man är.. :)
2011-11-18

  Jan Widströmer VIP
Viktigt att se(s)
2011-11-18

    Tea Alex
Ja. Att mötas. Något av det största.
2011-11-18

  walborg
Vi är genomskinliga om vi öppnar oss för varandra.
2011-11-18

  Ordregnspoeten
Tack, du har verkligen lyckats med den här. Det gör mig så glad att få förmånen att läsa så viktiga rader.
2011-11-17

  Blåbäret
som en egen spegelbild som följer med i möten
det jag ser i dig ...finns i mig, typ
spännande och tänkvärt
2011-11-17

  Seglaren
Utan att gå i detaljkritik
är det här en toppenbra Haiku.
Har inte sett många
av denna klass. Bravo-Applåd.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP