Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörsel


vänd dessa gator
försiktigt i din hand

lägg örat till och lyssna

hör du?

det var en melodi som
smekte genom aftonen

med små steg




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-18 18:59



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Att höra barns steg, eller ramsor när de går är härligt, som att minnas barnens steg.
2011-11-19

  Catharina Edin VIP
Jag undrar vem det var. Som tog dessa små steg.
Sagor för vuxna; gillar -
2011-11-18

    papillon
Tät, återhållsam, enkel i sitt ordval - suggestiva bilder och välljudande vid högläsning. Man applåderar!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP