Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag är nog lite skrockfull ....

går på brunns lock märkta K!

Knackar pepparkakor

och blir det tre bitar

önskar jag:

Dig

sen

dig

och avslutar med:

Dig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-18 19:47



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Kärleksfullt S"K"riftat
2011-11-20

  Feminaz
Kärleksstänk
2011-11-19

  Ninananonia VIP
:) hi hi.. härligt :)
2011-11-18

    ej medlem längre
jag går också på brunnslock märkta K och
önskar.

..borde köpa pepparkakor likaså..

:)
2011-11-18

  Rise Little One
Hoppas din önskan blir uppfylld.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP