Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rataxes


Ordet kom ur ingenting
helt ut ur det blå
utan anledning.

Rataxes

Det kändes välbekant
på något vis.

Främmande men bekant.

Rataxes

Var kom det ifrån?
Varför just nu?

Ordet blev liggandes kvar
i minnet
på tungan.

Rataxes

Efter tre dagar förstod hon,
skrattade lätt åt sig själv.

Smakade en extra gång på ordet

Rataxes

släppte det igen,
lät det svirra ut på nya irrfärder.

Leende gick hon vidare,
ett minne rikare.




Fri vers av Piraya
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-18 23:30



Bookmark and Share


  cilax VIP
kul bagatell, eller? det blåa, det svikna tränger in i sprickorna
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya