Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Jag har det bra, och vet att du har det bättre
men famlar ändå runt i din brist på närvaro
För det är inte riktigt samma sak utan
Finn fem fel
Du saknas
Du saknas
Du saknas
Du saknas
Du saknas

Du är saknad och jag är tjatig
Lever kvar i minnen från den där sommaren där vi tre var centrum, fokus och kärna

I en hög på lite för vått gräs, med moln och samtal man vill stoppa i burk och en buss som alltid kom lite för tidigt
Med maräng och chokladkladd och sömnlöshet i ett hus som kändes mer hemma än hemma
I en övergiven hockeyrink mitt i natten med alldeles för fina kläder och alldeles för mycket mygg
men 4,5% och mina bästa vänner kändes så rätt just då

Hur vi begick dödssynder på kyrkogården med aldrig känns oss mer levande
Hur du saknar mina dåliga skämt och jag saknar ditt fejkade skratt
Hur du kunde lugna mig mitt i konstant rörelse
Dra ner mig på jorden och dämpa landningen

Hur vi försökte vila bland brist på plats och ditt osammanhängande sömnprat
Tre personer som var impulsivitet och blixtnedslag
If they were drizzle we were a hurricane
som tog världen med storm och verkligheten med klackspark
för allt som glittrar är inte guld, men skratt botar det mesta
och just det var vi alltid speciellt bra på
så skynda dig hem för i helvete, det är inte roligt




Fri vers av Ida K
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 20:37



Bookmark and Share


    ordskalv
Det är så viktigt med vänner!
Synd att alla inte får uppleva det.
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ida K
Ida K