Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än så

Jag vill andas in stjärnorna
och kvävas på stoftet av
alla liv de levt
För jag föll isär idag -
Tusen kantiga bitar på golvet
när jag insåg att jag inte längre kommer ihåg din röst,
hur dina ord lät när dom rörde vid mig

Jag har glömt bort hur det kändes
att vakna i din famn
Hur ditt hår kittlade mitt ansikte lika mycket som morgonsolen gjorde
och hur din andedräkt kändes mot min nacke
Jag minns inte hur dina händer jagade
skuggfigurer på min kropp
medan jag jagade en skuggfigur som var dig

Jag vill andas in stjärnorna
och kvävas på stoftet av
alla liv de levt
För jag fångade skuggfiguren idag -
Tusen hoppfulla önskningar
Men var nära att förgås av tomhet
när jag insåg att du bara var just
skugga




Fri vers av Ida K
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida K
Ida K