Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quick fix

Jag hittar fler och fler hål i mig själv
fyller dom med skit för att ta mig igenom natten

och blir bara tröttare
och gräver bara djupare hål
och vill bara sudda ut och börja om
och jag vet att det var läskigt
och jag vet att du blev rädd
men jag tyckte också det var läskigt
och jag blev också rädd
men fan jag vill bara bita i kudden och skrika
för du skulle ta hand om mig
och du skulle älska mig
och jag kunde aldrig förstå varför
jag aldrig fick någon kram mamma






Fri vers av Ida K
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-27 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida K
Ida K