Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sugarman Won't ya hurry Coz I'm tired of these scenes For a blue coin Won't ya bring back All those colours to my dreams


Sugarman

Det sjunger i huvudet glittrar i kroppen pirrar i hjärtat glittrar i bröstet
mina tankar är bomull

dig blödande på motorvägen

Mina tankar är bomull och jag sjunker ner i moln av täcken och kuddar
blodet pulserar

din stela kropp

Blodet pulserar och jag sträcker mig efter vattnet
ljuvliga silkeslena kalla kristaller


hur tillintetgjord din syster lät

Ljuvliga silkeslena kalla kristaller smeker sig ner för min strupe och
utanför badar Mandolingatan i eftermiddagssolen

dig på bårhuset

Utanför badar Mandolingatan i eftermiddagssolen och ekarna tävlar om vem som kan nå högst
allt går så långsamt det sjunger i huvudet

att krama din gråtande mamma

det onda som river i bröstet

en till en till

Det sjunger i huvudet glittrar i kroppen pirrar i hjärtat glittrar i bröstet
mina tankar är bomull




Fri vers av Ida K
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-24 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida K
Ida K