Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pretty pretto

pretentioner på internet
likt
ambitioner att finna

antikviteter på reningsverk




det bästa redan

sorterats ut

för bättre arenor




Fri vers av Regular
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 22:14



Bookmark and Share


  Vici
Skit också..!

:-D
2011-11-22

  Regular
Då sparas det på fler format än endast ettor och nollor
Härinne är vi alla endast (glada) amatörer med ömma pennor
;-)
2011-11-20

  Anders Nordlander VIP
hur vet man det???
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular