Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

what God wants



God wants to see
spiritual fruit
not religious nuts





Fri vers av Regular
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-19 22:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=r-q2SLq-Uls

2011-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Jung var satanist.
2011-11-20

  Göran Gustafsson VIP
"Religion is a defense against the experience of God."
(Carl Gustav Jung)
2011-11-19

  Göran Gustafsson VIP
"The Christian missionary may preach the gospel to the poor naked heathen, but the spiritual heathen who populate Europe have as yet heard nothing of Christianity." (Carl Gustav Jung)
2011-11-19

    papillon
Här har författaren uppenbarligen trampat på en extremt öm klöv genom att skriva en snärtigt vitsig text - det verkar kanske inte vara så högt i tak i stian..............
2011-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Och vem är det som avgör vad som är frukt och vad som är dårskap?
Paulus skriver själv att han är en dåre för Kristi skull och Guds visdom är dårskap i världens ögon.
Det frapperande är att så snart någon proklamerar sanningen och är radikal så ska denne brännmärkas som galning.
Den vidrigaste fariseismen är den som anklagar andra för att sakna frukt.
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular