Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

changes

 

 

 

 

ny tid

har som en omärklig bris

andats fram

i en tyst mjuk våg

en mild bränning med glitterskum

 

långsamt smygande som en gerillasoldat

i tät terräng

där varje steg sätts varsamt för att inte knäcka grenar

 

en luktfri och  osynlig gas

lustgas

 

förändring

som mycket långsamt sipprar in i hjärta och pupill

 

 

med en lätthet

som att flyga högt över hav i glidflyg

 

den nya tanken

flyger på så starka vackra vingar

 

med bärande vind

nytt liv

och en doft av rosor från Kashan

svagt förförisk

 

i vita hus

kan jag se gryning komma

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-05 22:51



Bookmark and Share


  fillatelli
Den här är vacker och självupplevd ! Underbart att få speglas genom en annan människas ögon i ett främmande land.
I min värld ger du mig en film av längtan, svårighet och mänsklighet.
2011-12-28

    ej medlem längre
Mmmmmmm....ännu en pärla som glittrar som en kyss i månsken...
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP