Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågor från en försvunnen

Om jag inte fanns,
Om jag försvann.
Om jag lekte kurragömma för all framtid,
Om jag gömde mig i en evighet,

Skulle någon räkna till hundra?
Skulle någon leta?
Skulle någon sakna?

Skulle du sakna mig?

Vad skulle du sakna?
Vad skulle du minnas?
Vad skulle du glömma?

Var skulle du leta?
Var skulle du börja?
Var skulle du finna?

När skulle du förstå?
När skulle du ge upp?
När skulle du glömma?

Om jag säger pip,
Kanske du hittar mig,
Gömd bakom minnet av mig själv.
Ett minne som någon saknat och glömt.





Fri vers av nilla
Läst 531 gånger
Publicerad 2004-07-27 11:06



Bookmark and Share


  fannyy
vad bra dikt! känner igen mig lite där .. jättebra skrivet, verkligen :)
2005-01-10

    tinky-winky
jag älskar verkligen den här dikten. jag blir rörd av den. den är på något sätt både hemsk och underbar
2004-08-16

  Manal
gillar verkligen din dikt.Den får en att stanna upp får en sekund elelr två o tänka. kram
2004-08-11

    sister under the sun
skrivet, gillar när nån skriver i frågor... Just nu känns det faktiskt som att man leker kurragömma...
2004-07-27
  > Nästa text
< Föregående

nilla