Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grådis

Grådis
lågt till tak
inte en sol i sikte

Grådis
regn, stråk av värme
ovanlig november

Grådis
tidig skymning
mörker
förnimmer om årstiden

Väntan på snön
som lyser upp
kylan som biter
och gör skillnad




Fri vers av AA VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-22 00:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja ibland längtar man efter snö...magisk snö :)
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet...trist med grått!
vi har äntligen lite vitt
2011-11-22

  ULJO
Ur led är tiden. Snö som lyser upp i vinterrmörkret är vad vi behöver.
2011-11-22

    Shush
Får mig att älska vintern ännu mer. Riktigt bra formulerat.
2011-11-22

    ej medlem längre
Just det!
välformulerat
och
välfunnet
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP