Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästen


Vilken ståtlig häst
långt där borta i hagen
Jag vill slakta den




Bunden vers (Haiku) av Häst
Läst 1022 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-01-16 01:08



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
????? - säregen, originell - eller hur, eller vad?????
2008-09-29

  Amina
amen!!
2007-06-24

  Wingardium LeviosA
Du är mitt älsklingspsykfall Häst! ;)
2007-05-19

  ebbamaj
jätte bra!!!!!!!!!!!!!!!!
vill du bli min skrivarvän??????
din haiku var jätte bra!!!!
jag älskar den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hälsningar ebbamaj och e.m.
2006-03-05

  leopardia
klart cool.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst