Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar på ord

Självlåsande sammanfogning.

självlåsande skarv.

De låser varandra,
går inte att dra ut.

vantbräda



Hm?


ja,

Det är mycket jag inte vet något om,

men orden smakar bra i munnen.




Fri vers av Piraya
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-22 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya