Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Ninanonia, för hjälp med titeln.


Blinkar



ofångad litenhet

faller bland frostblad

hasselmusen blinkar




Bunden vers (Annat versmått) av AgnesP
Läst 743 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-22 22:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Så fin...
2011-11-26

  Minkki VIP
tack, ninanonia - när jag läste dikten i natt hette den 'utan titel' ;)
och grattis, AgnesP till uppmärksamheten, du förtjänar den!
2011-11-23

  Per Blomqvist
fångad storhet
stiger mot himlen
skamsen rödräv
2011-11-23

  Nanna X
gillar när du skriver smått!
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
mysigt blink
2011-11-22

  Minkki VIP
oj vad jag tycker om den här och hasselmusen!
2011-11-22

  Ninananonia VIP
Blinkar....




:) älskar den... så söt...
2011-11-22

  lodjuret/seglare VIP
ser ut som och smakar som en senryu, haikun's kusin
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP