Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL DU

Vad pratar du med vinden om

du gamla dörr

När den vaggar dej i sin famn

Är de minnena och människorna

från förr

 

Beklagar du dej över nutiden

Att dom låter dej stå där och slå

Att du inte får hjälp

så du slipper gnälla så

 

Vill du få hjälp

med att få ro

Vill du bli stängd

måntro




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-23 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP