Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta chansen

På valfrihetens altare
står skandalerna som spön i backen
den lilla människan offras
för ett fåtals girighet

Samtliga i position
både blå som röd
har applåderat denna utveckling

Då samtliga är skyldiga
finns ingen att hänga ut

Socialdemokraterna
som ändock hade en vision
har sålt ut sin berättelse

Idag då målet är vidöppet
efter alla skandaler
pyser det i leden
och utanförskapet större än någonsin
finns anledning att formulera en
ny berättelse

Ta chansen.......




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-23 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP