Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Novembermörkt
marsvärme
majnysningar
upp och nedvänt
klimatspratt

...eller förspel
till en vinter som slår till
med sin isande kyla
snöyra
vithet
vackert förklätt
landskap

Som förpuppats
i vars puppa finns
fröet
till ljuset, värmen
den skira grönskan
där framme
vid horisonten




Fri vers av AA VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-24 21:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) omväxlande
2011-11-25

    Birgersdotter VIP
Bra..ja konstigt väder...
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP