Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv

Ditt liv
består av händelser
som bara sker
i samspel
med andra människor

Du vet aldrig
på förhand
vilken händelse
som på ett avgörande sätt
förändrar riktningen

Sammansattheten
av händelser
och känslor
styr
ditt öde

Men näringen
från andra
människor
gör att du växer




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-24 22:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Visar på något......har svårt at......sätta......ord ......på det......kanske...................näring?
2011-11-26

  Ninananonia VIP
Djup visdom...
2011-11-25

    Birgersdotter VIP
ja det gör det...
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP