Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hatet styr


Om du illa gjort
kan inga pengar i världen kan rädda dig,
när du är jagad,
på flykt.

Hatet från de du gjort illa
får dem att göra dig illa.

De kan ta de pengar du erbjuder
men deras förakt för dig,
deras hat, finns kvar.

Dina pengar saknar värde,
för dem är du en lus.








Fri vers av Piraya
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-11-25 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya