Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De händer, men alltför sällan att mörkret skingras...men en sån stund kan de kännas som nedan.




LYCKOSTUND

Håll fast lyckan

Håll fast minuten

Låt din själ bli innesluten

Innesluten utav ljuset

Innesluten utav värmen

Släpp din ångest

Släpp din oro

Glöm allt mörker

Glöm ej tron

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-25 14:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackra trösterika ord!
2011-11-28

  Alva Johnsson VIP
Grattis min vän till utmärkelsen
2011-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
M ycket bra
A bsolut att ha
J avisst att ta till
* så länge lyckan
* hos en håller
* sig still!
2011-11-26

  Quasimodo
Den här vilar jag i när mörkret lägger sig!!
2011-11-26

  arja savela
J'ttefin dikt av dig
2011-11-25

    ej medlem längre
Innerligt vackert och sant
2011-11-25

  Kalle.O
Tycker du ska läsa Minkkis sista text, du är en inpirationdkälla!
2011-11-25

  Alva Johnsson VIP
Låt ljuset leda mig i mörka stunder
och bli till värme och gemyt

Jag vilar tryggt på goda grunder
och känner mig som född på nytt.
2011-11-25

  Kalle.O
Den behövde jag...
Tack!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP