Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber till stjärnorna att de rasslande kedjorna runt din själ ska bli till julgransglitter




Jag ber till stjärnorna
för jag älskar glitter

jag ber till stjärnorna
att de rasslande kedjorna runt din själ
skall bli till julgransglitter

jag ber till stjärnorna
för jag älskar miljoner av glitterspel
de ger

till alla miljoner av själar, rasselspel
glitter

stjärnor

glitter















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-25 21:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar..gillar
2011-11-26

  Nina Nightwish VIP
Vackert. Gillar mycket
2011-11-26

  TrollTörnTrappan VIP
Härligt hur det blir mer o mer glitter för varje rad... ...blir nästan glad. Och slutar med bara glitter helt enkelt :-)
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP